Rezervări telefonice NON STOP: +4 0745 556 951

Autovehicul de inlocuire

In cazul in care esti partea pagubita(nevinovata) al unui eveniment rutier nu ezita sa ne contactezi si vei primi un autovehicul la schimb gratuit.

In decembrie 2016, Legea Asigurarilor a fost modificata, iar una dintre schimbari ofera proprietarilor de vehicule din Romania o facilitate foarte avantajoasa, despre care nu s-a comunicat prea mult pana acum, si anume:

Partea pagubita(nevinovata) intr-un accident auto are dreptul sa primeasca, fara nici un cost, masina de inlocuire pe perioada cat vehiculul sau se afla in service, la reparat. Aceasta masina de inlocuire este similara cu cea avariata si se ofera din momentul in care vehiculul avariat a intrat in service pentru remedierea avariilor.

Masina de inlocuire se obtine de la compania Rentsilvania gratuit, deoarece compania va deconta contravaloarea inchirierii in mod direct de la compania de asigurari a soferului vinovat de producerea accidentului.
De acest serviciu pot beneficia atat persoanele fizice cat si persoanele juridice.

Pentru a intra in posesia unei masini de inlocuire trebuie sa parcurgi urmatorii pasi:

1. Deschide dosarul de dauna.
Pentru a deschide dosarul de dauna este nevoie de documentele emise de catre Politie sau de constatul amiabil completat de ambele parti.


2. Obtineti documentele justificative.

Dupa ce veti deschide dosarul de dauna veti primi o nota de constatare cu care veti merge in service-ul auto pentru a obtine devizul de reparatie.


3. Calcularea numarului de zile.

Numarul de zile in care veti beneficia de masina de inlocuire se calculeaza pe baza devizului de reparatie emis de catre service-ul auto. Pentru fiecare 4 ore de manopera se va asigura o zi de inchiriere.


4. Obtinerea confirmarii de la asiguratorul soferului vinovat.
Dupa obtinerea acestor documente puteti lua legatura cu unul din reprezentantii Rentsilvania pentru a intra in posesia unui autovehicul de inlocuire din momentul in care va lasati masina in service pentru reparatie.

 

Legea RCA/2016 modificata o gasiti aici.

Pentru a beneficia de un autovehicul de schimb discuta cu un reprezentant Rensilvania:

Tel. 24/7: +40 743 191 115
E-mail: office@rentsilvania.ro