Rezervări telefonice NON STOP: +4 0745 556 951

Închirieri mașini din Satu Mare

2019-12-08 13:23:51 Autor: Renstilvania Rent a Car
Închirieri mașini din Satu Mare

Un oraș care este tot mai atractiv, atât oamenilor de afaceri cât și turiștilor, are nevoie și de servicii de rent a car la standarde europene, transparente, fară taxe ascunse cu personal calificat și profesionist. Serviciile de închirieri mașini oferite de compania noastră Rentsilvania sunt orientate spre satisfacția clienților persoane fizice sau juridice, afaceriști sau turiști, dovada stă în faptul că le oferim reduceri clienților care fiind satisfăcuți de serviciile noastre de rent a car revin din nou și din nou și închiriază un autoturism.
Satu Mare cu un număr de locuitori puțin peste 100.000 este reședința județului cu același nume Satu Mare și se află situat în partea de nord-west al României, regiunea Transilvania în apropiere de granița cu Ungaria.

Orașul Satu Mare este în dezvoltare continuă, în prezent fiind operaționale două parcuri industriale: parcul industrial Sud realizat de către primăria municipiului și parcul industrial Vetiș realizat de către un investitor privat. Pe viitor se are în vedere și construirea celui de al treilea parc industrial. Din punctul de vedere al investitorilor Satu Mare se află într-o poziție geografică avantajoasă deoarece are ieșire la infrastructura de mare viteză a autostrăzilor din Ungaria și mai departe la întreaga Europă de Vest.


În ceea ce privesc investițiile, Satu Mare trece printr-o perioadă de „aur” atât în sectorul privat cât și în cel public. Pe partea de infrastructură rutieră se construiește cea mai așteptată investiție de către sătmăreni și anume centura orașului Satu Mare care va scoate traficul greu camione și tiruri care sufocă în acest moment orașul prin poluare și blocări ale bulevardelor din municipiu. La capitolul de investiții private s-au construit trei mall-uri, Shoppind City Satu Mare al celor de la Nepi Rockcastle, Aushopping al Ceetrus și mall-ul de electronice și electrocasnice Media Galaxy deschis de Altex Romania.


Județul Satu Mare oferă o mulțime de atracții turistice pe care le puteți vizita cel mai ușor cu ajutorul unei mașini închiriate de la Rentsilvania: „capitala” țării Oașului Negrești Oaș unde se mai pot vizita și stațiunea Luna Seș și se poate merge în drumeție pe Vârful Pietroasa care este ce cel mare înalt vârf de munte din județ; stațiunea Tășnad care este foarte cunoscută pentru apele termale bogate în minerale care ajută la vindecarea unor boli reumatice și dermatologice; castelul Karolyi din Carei, cetatea Ardud, muzeul Moților din Scărișoara; rezervațiile naturale din Satu Mare – cursul inferior al râului Tur, dunele de nisip din Foieni, mlaștina Vermuș, pădurea de frasini din Urziceni, pădurea cu pini Comja din Racșa, pădurea Runc din Borlești, tinoavele din Munții Oaș.


În apropiere de municipiu se află și aeroportul internațional Satu Mare care oferă destinații multiple pentru locuitorii din județele invecinate și în incinta caruia aveți posibilitatea, prin biroul de rent a car al Rentsilvania, să închiriați mașini rapid și fără bătăi de cap.


Nu ezitați să apelați la serviciile de rent a car ale companiei Rentsilvania:


0745.556.951
rentsilvania(@)yahoo.com