Rezervări telefonice NON STOP: +4 0745 556 951

Închirieri mașini de la aeroportul din Satu Mare Rent a Car airport

2019-12-06 15:03:54 Autor: Renstilvania Rent a Car
Închirieri mașini de la aeroportul din Satu Mare Rent a Car airport

Aeroportul internațional Satu Mare se află situat la 10 km față de orașul reședință cu același nume și este unul din cele mai tranzitate aeroporturi de la granița cu Ungaria. Fie că aterizați pe aeroportul Satu Mare în calitate de turist sau pentru afaceri, vă recomandăm să utilizați serviciile de închirieri mașini rent a car de la Rentsilvania direct de la aeroport printr-un proces rapid și transparent.

 

    Aeroportul Satu Mare este dechis traficului de persoane și mărfuri național și internațional fiind inaugurat în anul 1936 motiv pentru care este printre cele mai vechi aeroporturi din Romania .

    Din anul 1996 aeroportul Satu Mare este declarat deschis traficului intenațional iar în anul 2015 a fost modernizat prin aducerea la standarde internaționale al terminalelor de pasageri și a pistei de aterizare – decolare a avioanelor.

    În prezent pe aeroportul internațional Satu Mare activează două companii aeriere, Tarom și Wizzair. Acești operatori oferă următoarele destinații: București, Londra (Anglia), Frankfurt , Munchen (Germania), Viena (Austria), Budapesta (Ungaria), Belgrad (Serbia), Sofia (Bulgaria), Chișinău (Moldova), Amsterdam (Olanda), Larnaca (Cipru), Tel Avic (Israel), Amman (Iordania), Beirut (Liban), Instambul (Turcia), Paris (Franța), Valencia și Alecante (Spania).

    Numărul pasagerilor care trec pragul aeroportului internațional Satu Mare a cunoscut o creștere spectaculoasă în ultimii ani. În anul 2019 numărul pasagerilor care aleg să folosească aeroportul Satu Mare este de 90000 ceea ce reprezintă o creștere semnificativă comparativ cu anul 2015 când numărul pasagerilor a fost de doar 17000 ceea ce reprezintă o creștere de 430% în doar patru ani de zile. Aceste performanțe se datorează creșterii numărului de destinații și a frecvențelor. În prezent aleșii locali împreună cu conducerea aeroportului Satu Mare negociază și cu alte companii aeriene în speranța ca pe viitor aeroportul să ofere și alte destinații.

    Din anul 2020 va opera o nouă companie aeriană, Jasmin Arways, care va oferii zboruri pentru turiști spre destinația Tunisia pe perioada estivală 09 iunie – 22 septembrie 2020 cu o durată de zbor de trei ore. Avionul va decola din Satu Mare la ora locală 13:00 și va ateriza în Tunisia, Monastir la ora locală 13:50.


    Pentru rezervări NON-STOP la Rent a Car Rentsilvania aeroport Satu Mare vă rugăm să ne contactați:

0745.556.951
rentsilvania@yahoo.com