Rezervări telefonice NON STOP: +4 0745 556 951

BMW Seria 3 2025 Sedan și Touring - O Reinterpretare a Eleganței și Performanței

2024-07-03 09:49:27 Autor: Renstilvania Rent a Car
BMW Seria 3 2025 Sedan și Touring - O Reinterpretare a Eleganței și Performanței


BMW Seria 3, de aproape 50 de ani, reprezintă esența mărcii BMW, îmbinând plăcerea de a conduce cu eleganța sportivă în segmentul premium de dimensiuni medii. Cu fiecare generație, acest model a adus inovații semnificative în design, dinamica de condus și tehnologie iar biroul de închirieri auto Satu Mare vă prezintă în acest articol Noua gamă BMW Seria 3 2025 care continuă această tradiție, prezentându-se cu o serie de actualizări care duc atractivitatea vizuală și modernitatea la un nou nivel. Noile modele BMW Seria 3 2025 Sedan și Touring vin echipate cu baterii de înaltă tensiune care extind autonomia electrică a versiunilor plug-in hibrid până la 101 kilometri conform ciclului WLTP. Reglajul nou al șasiului îmbunătățește echilibrul între performanța sportivă și confortul la condus, oferind o experiență de condus rafinată și dinamică.

Pe partea de digitalizare, BMW Operating System 8.5 și sistemul iDrive îmbunătățit cu QuickSelect oferă o operare extrem de intuitivă și confortabilă, incluzând funcții de navigație extinse, precum Augmented View. Modificările precise ale designului exterior și interior completează acest pachet tehnologic avansat. Noile finisaje de vopsea și jantele din aliaj ușor accentuează eleganța sportivă a modelului, iar interiorul, cu volane și panouri de instrumente redesenate, plus dotări sofisticate precum finisajele din sticlă CraftedClarity de pe selectorul de viteze și butonul de pornire/oprire, oferă un mediu premium și modern.

BMW Seria 3 2025 Sedan și Touring vor fi lansate la nivel mondial, producția începând din iulie 2024, la uzinele BMW din München și San Luis Potosí, Mexic. Modelele destinate pieței chineze vor fi produse la uzina Tiexi din Shenyang, prin intermediul joint venture-ului BMW Brilliance Automotive (BBA).

Cu o prezență puternică pe piețele din China, Germania, Marea Britanie, Europa și SUA, BMW Seria 3 rămâne liderul de piață în segmentul său premium. În special, modelul Touring este foarte apreciat în Europa dar și în țara noastră România datorită designului său distinctiv și practic. De la debutul său în 1975, BMW Seria 3 a vândut peste 20 de milioane de unități la nivel mondial, consolidându-și astfel statutul de reper al plăcerii de a conduce și al inovației tehnologice.


Designul Exterior al Noilor BMW Seria 3 2025 Sedan și Touring

Noua generație BMW Seria 3 2025 Sedan și Touring impresionează printr-o eleganță sportivă și modernitate, exprimată prin linii clare și suprafețe generoase. Designul rafinat al grilei frontale BMW și farurile circulare duble - trăsături emblematice ale mărcii - conferă părții frontale o apariție inconfundabilă. Spoilerele frontale și posterioare atractive subliniază profilul dinamic al mașinilor, iar pachetul opțional M Sport sau M Sport Pro poate accentua și mai mult această dinamică.

Actualizările de design aduc un plus de eleganță sportivă exterioară. Gama de culori disponibile pentru noul BMW Seria 3 2025 include două finisaje solide și șapte vopsele metalizate, cu noi adăugări precum Arctic Race Blue metalizat și Fire Red metalizat, care adaugă un plus de rafinament și personalitate.

Selecția de jante din aliaj ușor opționale primește și ea noi adăugiri atractive. Modelele echipate cu pachetul M Sport vor fi disponibile cu noi jante M din aliaj ușor de 19 inch, cu design cu spițe duble, oferind o apariție laterală și mai dinamică. Aceste jante pot fi comandate fie cu finisaj Jet Black, fie într-o variantă bicoloră. Gama BMW Individual pentru modelele Sedan și Touring include, de asemenea, noi jante din aliaj ușor de 19 inch, cu design cu spițe în formă de Y și finisaj bicolor. Toate noile jante din aliaj ușor sunt echipate cu anvelope de dimensiuni mixte.

Noile BMW Seria 3 2025 Sedan și Touring reușesc să îmbine perfect eleganța cu dinamismul, oferind o prezență impunătoare pe șosea iar compania de închirieri auto Satu Mare aeroport vă asigură că actualizările de design nu doar că îmbunătățesc aspectul estetic, dar subliniază și caracterul sportiv al acestor modele. Alegerea atentă a culorilor și jantelor adaugă un plus de personalitate și exclusivitate, făcând din aceste modele o alegere ideală pentru cei care apreciază atât performanța, cât și stilul.


Designul Interior al Noilor BMW Seria 3 2025 Sedan și Touring

Interiorul noilor BMW Seria 3 2025 Sedan și Touring aduce un aer proaspăt și modern, evidențiind un cockpit progresiv cu volane sportive din piele, recent redesenate. Acestea contribuie la un aspect curat și minimalist al habitaclului, intensificând plăcerea de a conduce. Materialele de înaltă calitate și noile elemente de finisare interioară subliniază caracterul premium al vehiculelor, iar panoul de instrumente opțional „Luxury in Sensatec” oferă o structură de suprafață rafinată și cusături decorative într-o culoare contrastantă.

Volanele de ultimă generație se remarcă prin designul lor modern și sportiv. Modelele vin standard cu un volan sport din piele, cu margini poligonale în design cu două spițe. Pachetul M Sport aduce un volan din piele M cu trei spițe, margine plată în partea inferioară și un marcaj discret în poziția de ora 12. Ambele volane au butoane multifuncționale iluminate și padele pentru schimbarea vitezelor, evidențiind profilul sportiv al noii Serii 3.

Introducerea sistemului BMW iDrive de ultimă generație cu QuickSelect, bazat pe BMW Operating System 8.5, optimizează operarea funcțiilor de ventilație și control al climatizării. Conceptul de operare, axat pe controlul tactil și limbajul natural, reduce numărul de butoane fizice din cockpit. Temperatura, intensitatea ventilației, încălzirea scaunelor și încălzirea volanului pot fi ajustate prin ecranul BMW Curved Display sau prin comandă vocală cu ajutorul BMW Intelligent Personal Assistant.

Iluminatul interior include acum lumini cascadă integrate în ornamentele din jurul grilelor centrale de ventilație. Culorile și intensitatea luminii pot fi ajustate după preferințe, cu nouă opțiuni de culoare disponibile. Dacă este cumpărată opțiunea de iluminat ambiental (standard în modelele M Performance), iluminatul poate fi extins și în spațiul pentru picioare din față, compartimentul de depozitare din consola centrală și liniile de contur ale panourilor ușilor.

Ca alternativă la suprafețele standard din material textil negru, noile BMW Seria 3 Sedan și Touring pot fi comandate cu scaune sport în SensaTec perforat, disponibile în culorile Black, Tacora Red sau Cognac. Tapițeria din piele Vernasca este acum oferită în patru variante de culoare. Suprafețele negre ale scaunelor sport în noul M Performtex aduc un apel sportiv progresiv. Acestea sunt incluse în pachetul M Sport sau ca parte a echipamentului standard pentru modelele M Performance. Această acoperire inovatoare din velur combină calitatea materialului cu un design sportiv, greutate redusă și o metodă de producție optimizată pentru sustenabilitate.

Interiorul noilor BMW Seria 3 2025 Sedan și Touring impresionează prin combinația de modernitate, eleganță și funcționalitate. Actualizările aduse nu doar îmbunătățesc confortul și experiența de condus, dar agenția de închirieri auto aeroport Satu Mare vede în acestea angajamentul BMW față de calitatea premium și inovația continuă. Volanele sport noi, sistemul iDrive de ultimă generație și iluminatul ambiental complex contribuie la un mediu rafinat și plăcut, făcând din aceste modele alegerea perfectă pentru cei care apreciază atât performanța, cât și rafinamentul.


Motoarele Noilor BMW Seria 3 2025 Sedan și Touring

Noile modele BMW Seria 3 2025 Sedan și Touring oferă o gamă variată de motoare, adaptate pentru a satisface diversele preferințe și necesități ale șoferilor. Gama de motorizări include patru motoare pe benzină și patru motoare diesel echipate cu tehnologia BMW TwinPower Turbo, inclusiv unități excepțional de puternice cu șase cilindri în linie pentru modelele M Performance. De asemenea, sunt disponibile variante plug-in hibrid și sistemul inteligent de tracțiune integrală BMW xDrive pentru numeroase versiuni ale modelului. Toate modelele BMW Seria 3 2025 Sedan și Touring sunt echipate standard cu o transmisie Steptronic cu opt trepte, care include padele pentru schimbarea manuală a treptelor de viteză pe volan, permițând intervenții rapide și precise în procesul de selecție a vitezelor.

Motoarele disponibile pentru BMW Seria 3 produc puteri cuprinse între 150 CP și 210 286 CP. Acestea sunt completate de motorul pe benzină cu șase cilindri în linie, care dezvoltă 374 CP, și de motorul diesel cu șase cilindri în linie, care oferă 340 CP, ambele regăsite sub capota modelelor M Performance. Atât motorul pe benzină cu șase cilindri, cât și toate motoarele diesel sunt echipate cu tehnologie ușor hibrid pentru o livrare mai dinamică a puterii și o eficiență sporită. Generatorul de pornire de 48V adaugă suplimentar încă 11 CP la puterea totală.

Modelele plug-in hibrid din gama BMW Seria 3 duc electrificarea la un nivel superior. BMW 330e Sedan și BMW 330e Touring sunt disponibile atât cu tracțiune spate clasică, cât și cu sistemul BMW xDrive. Tehnologia de propulsie combină un motor pe benzină cu patru cilindri și un motor electric integrat în transmisia Steptronic cu opt trepte, generând o putere combinată de 292 CP.

Noile baterii de înaltă tensiune pentru modelele plug-in hibrid oferă o eficiență mai mare și o autonomie electrică semnificativ mai lungă. Acest lucru a fost posibil datorită trecerii la o nouă baterie de înaltă tensiune cu o capacitate utilizabilă de 19.5 kWh. Tehnologia BMW eDrive de generația a cincea aduce o densitate de energie mult mai mare, ceea ce rezultă într-o autonomie electrică mult extinsă, fără a compromite spațiul interior sau capacitatea rezervorului de combustibil. Noile baterii permit o autonomie electrică de 85 - 101 kilometri pentru BMW 330e Sedan, 81 - 96 kilometri pentru BMW 330e xDrive Sedan, 87 - 98 kilometri pentru BMW 330e Touring și 84 - 91 kilometri pentru BMW 330e xDrive Touring. Aceste cifre permit șoferilor să parcurgă nu doar traseele urbane și navetele zilnice fără emisii locale, ci și călătorii mai lungi.

Tehnologia de încărcare avansată sprijină utilizarea cât mai extinsă a propulsiei electrice. Noul sistem de încărcare suportă încărcarea trifazică AC de până la 11 kW, permițând reîncărcarea completă a bateriei de înaltă tensiune în doar 2 ore și 15 minute. Modelele plug-in hbrid din gama BMW Seria 3 sunt, de asemenea, compatibile cu cea mai recentă ofertă de la BMW Charging: opțiunea Connected Home Charging, care oferă posibilitatea de încărcare optimizată solar și încărcare optimizată pe baza sarcinii.

Gama variată de motoare disponibile pentru noile BMW Seria 3 2025 Sedan și Touring subliniază angajamentul BMW de a oferi soluții de propulsie eficiente, puternice și ecologice. Fie că este vorba de motorizările convenționale, de cele ușor hibrid sau de opțiunile plug-in hibrid, fiecare motor oferă o combinație excelentă de performanță și eficiență. Tehnologiile avansate de propulsie și sistemele de tracțiune inteligentă asigură o experiență de condus superioară, adaptată nevoilor diverse ale șoferilor moderni, astfel biroul de închirieri auto Satu Mare consideră că aceste actualizări fac din BMW Seria 3 o alegere excepțională pentru cei care caută un vehicul premium, performant și versatil.


Șasiul Noilor BMW Seria 3 2025 Sedan și Touring

Tehnologia șasiului pentru noile modele BMW Seria 3 2025 Sedan și Touring a beneficiat de o dezvoltare riguroasă, consolidându-și reputația de standard în materie de dinamica de conducere în segmentele lor respective. Amestecul de sportivitate și confort pentru care BMW Seria 3 este recunoscut a fost rafinat și mai mult printr-o serie de îmbunătățiri țintite. Una dintre măsurile adoptate pentru a obține acest lucru este montarea mai rigidă a amortizoarelor spate de caroserie.

Aceste eforturi constante de dezvoltare permit șoferilor să se bucure de un confort sporit în toate situațiile de conducere, indiferent de condițiile suprafeței drumului și de modul de conducere selectat, fără a pierde din dinamica specifică Seriei 3. Acest lucru are, de asemenea, un impact pozitiv asupra acusticii, în momentul în care mașina gestionează forțele maxime generate de suprafața drumului. Drept rezultat, comportamentul vehiculului oferă o precizie, calm și control și mai mari. Forța necesară pentru a roti volanul a fost, de asemenea, redusă în modul Confort, pentru a obține un confort superior al direcției în condusul de zi cu zi.

Disponibilă ca alternativă la varianta standard este suspensia M Sport inclusă în pachetul M Sport. Suspensia adaptivă M cu amortizoare controlate electronic și direcția sport variabilă este, de asemenea, disponibilă pe modelele cu pachetul M Sport. Aceasta oferă o ajustare dinamică a amortizoarelor pentru a se adapta diferitelor condiții de drum și stiluri de conducere, asigurând astfel o combinație perfectă de confort și sportivitate.

Noile actualizări ale șasiului pentru BMW Seria 3 2025 Sedan și Touring subliniază angajamentul BMW de a oferi o experiență de conducere excepțională. Modificările aduse contribuie la un confort sporit și o dinamică de conducere superioară, menținând totodată caracterul sportiv emblematic al modelului. Suspensia M Sport și suspensia adaptivă M sunt opțiuni excelente pentru cei care doresc să ducă experiența de conducere la un nou nivel, combinând performanța sportivă cu un confort de înaltă clasă. Aceste îmbunătățiri fac din noile modele BMW Seria 3 o alegere ideală pentru pasionații de condus care doresc un vehicul versatil, confortabil și dinamic.


Preț și Disponibilitate pentru Noile BMW Seria 3 2025 Sedan și Touring

Noua gamă BMW Seria 3 2025 oferă o varietate de motorizări și echipamente, ceea ce se reflectă în prețurile variate ale acestor modele. Cel mai accesibil model din gamă este BMW 320i Sedan în echiparea Sport, care are un preț de pornire de aproximativ 44.000 de euro, fără a include costurile de livrare și taxele aferente dar biroul de închirieri auto Satu Mare le recomandă șoferilor care doresc un aspect mai sportiv și echipamente suplimentare, echiparea M Sport care poate fi achiziționată cu suma de aproximativ 1.500 de euro.

Modelul plug-in hibrid BMW 330e are un preț de pornire de aproximativ 50.000 de euro, fără costurile de livrare și taxele aferente. Pentru cei care doresc o performanță de top, modelul M340i xDrive are un preț de peste 68.000 de euro. BMW Seria 3 Touring este disponibil cu toate aceste motorizări și echipări, având un cost suplimentar de aproximativ 2.100 de euro comparativ cu modelele Sedan.

Producția noilor modele BMW Seria 3 2025 Sedan și Touring va începe în luna iulie 2024. Livrările către clienți vor începe la scurt timp după începerea producției. Modelele vor fi disponibile la dealerii BMW din întreaga lume, inclusiv în piețele cheie precum China, Germania, Marea Britanie, restul țărilor europene și SUA. Touring-ul este deosebit de popular în Europa, dar este apreciat și în piețele din Japonia, Coreea de Sud, Taiwan, Hong Kong, Australia și Noua Zeelandă.

Noile prețuri pentru BMW Seria 3 2025 reflectă tehnologia avansată și îmbunătățirile aduse acestui model iconic. Gama largă de motorizări și echipamente oferă opțiuni pentru o varietate de clienți, de la cei care caută un vehicul de lux accesibil până la cei care doresc performanțe de vârf. Disponibilitatea globală și lansarea iminentă fac din aceste modele o opțiune atractivă pentru oricine caută un vehicul care combină sportivitatea, confortul și tehnologia de ultimă generație.


În concluzie noile modele BMW Seria 3 2025 Sedan și Touring continuă să redefinească standardele în segmentul premium al clasei medii. Cu un design exterior rafinat, un interior modernizat și o gamă diversificată de motorizări, aceste vehicule oferă o combinație inegalabilă de sportivitate, confort și tehnologie avansată. Atât șasiul, cât și opțiunile de suspensie au fost optimizate pentru a asigura o experiență de conducere superioară, iar prețurile reflectă calitatea și inovațiile aduse de BMW.

Cu o producție programată să înceapă în luna iulie 2024 și livrări imediate la scurt timp după, biroul de închirieri auto Satu Mare vă asigură că BMW Seria 3 2025 este pregătit să cucerească piețele globale și să satisfacă cerințele celor mai exigenți șoferi. Fie că optați pentru un Sedan elegant sau un Touring versatil, noua gamă BMW Seria 3 promite să ofere plăcerea de a conduce, rafinamentul și performanța de top pe care le așteptați de la un brand emblematic. Noile modele BMW Seria 3 reprezintă mai mult decât o simplă alegere de vehicul – sunt o declarație de stil și excelență tehnologică, pregătite să transforme fiecare călătorie într-o experiență de neuitat.


Pentru rezervări NON-STOP la Rentsilvania Rent a Car Satu Mare vă rugăm să ne contactați:

+4 0745.556.951
+4 0743.191.115
+4 0770.636.774
office@rentsilvania.ro