Rezervări telefonice NON STOP: +4 0745 556 951

Acesta este noul Kia K4

2024-04-06 12:04:23 Autor: Renstilvania Rent a Car
Acesta este noul Kia K4


În lumina reflectoarelor de la Salonul Auto Internațional de la New York, Kia K4 2025 își face debutul triumfal, iar biroul de închirieri auto aeroport Satu Mare vă arată în rândurile de mai jos seria de inovații aduse de acest model menit să redefinească conceptul de compact sedan. Cu o apariție strălucitoare, acest model aduce un suflu proaspăt în industria auto, ridicându-se deasupra predecesorilor săi prin tehnologie de ultimă generație și un design îndrăzneț. Noul Kia K4 2025 este mult mai mult decât o simplă mașină compactă. Este un simbol al evoluției, al progresului și al rafinamentului. Cu o atenție deosebită acordată spațiului interior, acest sedan impresionează prin dimensiuni generoase și o ergonomie impecabilă. Confortul devine o prioritate, iar pasagerii beneficiază acum de cel mai mare spațiu pentru picioare și cap din segmentul compact sedan.

Cu un sistem de ecrane multi-segment ce combină aproape 76 de cm de instrumentație digitală, Kia K4 2025 introduce o nouă eră în ceea ce privește tehnologia în acest segment. De la caracteristicile avansate de asistență la șofer până la conectivitatea avansată și capabilitățile OTA (Over-The-Air), această mașină propulsează experiența de condus în viitor. Interiorul bogat în dotări și confort premium se conturează ca o oază de relaxare în agitația zilnică. Cu geamuri izolate fonic, sistem audio premium Harman Kardon și scaune față încălzite și ventilate, fiecare călătorie devine o experiență plăcută și revigorantă.

În ceea ce privește siguranța și asistența la condus, Kia K4 2025 nu face compromisuri. Cu până la 29 de caracteristici ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) disponibile, inclusiv monitorizarea unghiurilor moarte și asistenta pentru evitarea coliziunilor de urgență, acest model este proiectat pentru a oferi o protecție totală în fiecare moment al drumului. Cu proporții îndrăznețe și un factor de formă care îi depășește segmentul, Kia K4 2025 se distinge prin designul său inovator. Prin îmbinarea tensionată a limbajului de design „Opposites United”, acest sedan surprinde cu elemente de stil fastback neașteptate, redefinind standardele în ceea ce privește eleganța și modernitatea în segmentul compact.


Kia K4 se remarcă din mulțime prin designul său exterior îndrăzneț și proporțiile impunătoare. Cu o siluetă întinsă la toate cele patru colțuri și proporții îndrăznețe, acest model face o declarație puternică și dinamică. Prin îmbinarea liniei acoperișului fastback și a posturii late, Kia K4 strălucește în peisajul urban, diferențiindu-se vizual între mașinile de la concurență. Această abordare, inspirată de principiile designului „Opposites United” ale mărcii, aduce o tensiune creativă care redefinește forma tradițională a mașinilor din această clasă.

Cu o lungime totală de 4.71 metri și o lățime de 1.85 metri, Kia K4 se remarcă ca fiind cea mai lată și cu cea mai mare amprentă din segmentul compact motiv pentru care agenția de închirieri auto Satu Mare aeroport este convinsă că pasagerii din spate se vor bucura de o călătorie confortabilă, datorită spațiului generos pentru picioare și cap, care sunt printre cele mai mari din segment. Farurile cu LED-uri orientate vertical și stopurile cu aceeași tehnologie sunt inspirate de modelul de vârf Kia EV9, creând contururi pronunțate prin semnătura luminii în partea frontală și spate. Mânerele ușilor din spate ascunse în coloana C subliniază proporțiile fastback ale lui K4 și atrag atenția către deschiderea largă a geamurilor laterale. Un portbagaj versatil și tradițional oferă o capacitate de încărcare de 415 litri pentru bagaje.

La fel ca alte modele GT-Line din gama Kia, designul exterior al lui K4 GT-Line este plin de accente care îl deosebesc. Elemente specifice în față și în spate, cu accente negre lucioase, o linie cromată satinată, jante de aliaj de 18 inch și capace de oglinzi negre lucioase, împreună cu ornamentele de geam și pragurile laterale. Farurile cu proiecție LED și luminile de ceață cu LED-uri completează aspectul exterior al lui K4 GT-Line Turbo. Designul exterior al lui Kia K4 impresionează prin abordarea sa îndrăzneață și proporțiile echilibrate. Linia curajoasă și elementele distincte îi conferă o prezență puternică pe șosea, iar atenția la detalii evidențiază efortul depus în crearea unei mașini cu adevărat remarcabile.


Designul interior al lui Kia K4 ridică nivelul întregii clase, oferind o experiență deosebită pentru conducător și pasageri deopotrivă. Centrul de greutate al cabinei spațioase este instrumentația digitală integrată, o premieră pentru segmentul sedan-urilor compacte și un element de design de sine stătător. Sistemul de operare ultramodern Connected Car Navigation Cockpit (ccNC) cu capacitate OTA, deja prezent în modelul de vârf EV9, se întinde pe ecranul tactil cu diagonala de 76 cm, formând un centru de comandă intuitiv. Acesta oferă controale rapide accesibile printr-o simplă atingere pe ecran, iar funcționalitățile Wireless Apple CarPlay și Android Auto sunt incluse standard pe toate modelele Kia K4.

Digital Key 2.0 cu Ultra Wideband, disponibil standard,  permite clienților să folosească telefoanele lor Apple și Samsung compatibile sau un card NFC pentru a bloca, debloca și conduce vehiculul. În plus, aceste chei digitale pot fi partajate cu prietenii și familia prin mesaje text pe telefoanele compatibile. Funcțiile și serviciile digitale disponibile pot debloca capacitatea de a actualiza K4-ul de la distanță, prin intermediul Kia Connect Store, accesibil prin aplicația Kia Access sau portalul Kia Owner.

Asistentul vocal disponibil prin Kia Connect oferă o modalitate ușoară de a accesa diverse funcții ale vehiculului. Spuneți „Hey Kia” pentru a obține acces prin control vocal la funcții precum controlul climatizării și funcțiile audio și biroul Rentsilvania de închirieri auto Satu Mare vă informează că producătorul de mașini Kia lucrează pentru a îmbunătăți funcționalitatea asistentului, utilizând puterea inteligenței artificiale generative pentru a putea oferi informații despre diverse subiecte, cum ar fi acțiuni, scoruri sportive, conținutul manualului de utilizare, puncte de interes locale și multe altele. Asistentul Kia este conceput să asculte întrebările ulterioare și să interacționeze cu șoferul într-un mod mai conversațional.

Interiorul aerisit al lui K4 este disponibil în două nuanțe principale, Gri Mediu la modelele LX,LXS,EX sau Verde Ardezie la modelul EX, iar modelele GT-Line adaugă nuanțele Onyx și Off-White. Scaunele față încălzite sunt standard pe K4 GT-Line și modelele superioare, iar scaunele ventilate, precum și funcția de memorie a scaunului șoferului, sunt opționale. Un volan cu trei spițe este specific modelelor K4 GT-Line. Designul interior al lui Kia K4 este cu adevărat impresionant, combinând tehnologia de ultimă oră cu o atenție deosebită la detalii și confortul pasagerilor. Sistemul de infotainment și asistența vocală oferă o experiență de conducere conectată și intuitivă, iar opțiunile de personalizare aduc un plus de rafinament și stil. Este un interior care te îmbie să te așezi la volan și să te bucuri de fiecare călătorie.


Kia K4 oferă două opțiuni de motorizare pentru modelele cu tracțiune față. Motorul standard de 2.0 litri produce 147 de cai putere și un cuplu maxim de 179 Nm și este cuplat cu o transmisie variabilă inteligentă (IVT). Opțional, există un motor turbo de 1.6 litri care dezvoltă 190 de cai putere și un cuplu de 264 Nm, acest model fiind dotat cu o transmisie automată cu 8 trepte. Padelele de schimbare a treptelor de pe volan și pedalele sport completează pachetul sportiv. Modelul K4 GT-Line Turbo livrează putere lină la viteze mici, răspunde rapid și oferă o experiență de condus captivantă. Exclusiv pentru modelele K4 GT-Line și GT-Line Turbo este suspensia spate multi-link, care adaugă rigiditate laterală și flexibilitate, pentru o experiență de conducere mai sportivă.

S-a acordat o atenție deosebită reducerii zgomotului și vibrațiilor prin utilizarea unui parbriz acustic opțional și a anvelopelor acustice pe modelele K4 cu jante de 18 inch. Gama variată de motorizări oferite pentru Kia K4 asigură că fiecare șofer poate găsi opțiunea perfectă pentru nevoile sale. De la un motor eficient pentru utilizarea zilnică până la o versiune turbo pentru cei care caută o experiență de conducere mai dinamică, biroul de închirieri auto Satu Mare vă informează că modelul K4 se adaptează diversității preferințelor șoferilor fără probleme. Adăugând atenția la detalii, cum ar fi reducerea zgomotului și a vibrațiilor, Kia demonstrează angajamentul său față de confortul și performanța fiecărui vehicul pe care îl produce.


Kia K4 redefinește și extinde standardele de siguranță și tehnologie avansată pentru a oferi șoferilor încredere și confort pe drum. În plus, K4 adaugă airbaguri laterale posterioare standard, pentru un total de opt. Modelul K4 oferă cea mai recentă suită Kia ADAS, inclusiv Intelligent Speed Limit Assist (ISLA), Lane Keeping Assist (LKA) și Smart Cruise Control cu Stop & Go (SCC w/ S&G). Punctul central al tehnologiei disponibile de asistență pentru șofer pe K4 este Forward Collision Avoidance 1.5 (FCA-1.5), conceput pentru a ajuta la detectarea și prevenirea coliziunilor în anumite circumstanțe, detectând vehicule, pietoni și cicliști în fața vehiculului în timpul condusului (FCA-CPC), precum și vehicule care vin din sens opus în timpul virării la stânga la o intersecție (FCA-JT). Avertismentele prin vibrație prin volan adaugă alerte tactile pentru șofer.

Pe lângă Blind Spot Collision Warning (BCW) și Rear Cross Traffic Alert (RCTA) standard, GT-Line este disponibil cu Blind-Spot Collision Avoidance Assist (FCA-BCA) și Blind-Spot View Monitor (BVM) care sunt concepute pentru a ajuta la afișarea și detectarea vehiculelor care se apropie din spate și din benzile adiacente, în diverse circumstanțe, sistemul poate aplica frânele pentru a ajuta la evitarea unei coliziuni potențiale. Surround-View Monitor (SVM) opțional este proiectat pentru a oferi o vedere de 360 de grade în scenarii de parcare și mers înapoi, utilizând camere amplasate în jurul lui K4. Parking Distance Warning disponibil este proiectat pentru a adăuga o capacitate de 360 de grade pentru manevrele de parcare înainte, lateral și invers (PDW-F/S/R). Kia K4 nu doar că oferă o gamă largă de tehnologii de asistență pentru șofer, ci le integrează și le optimizează pentru a crea o experiență de condus sigură și confortabilă. De la sistemele avansate de avertizare și prevenire a coliziunilor până la asistența la păstrarea benzii și controlul de croazieră inteligent, K4 demonstrează angajamentul Kia față de inovație și siguranță. Este o dovadă clară a direcției în care se îndreaptă tehnologia auto, concentrându-se pe îmbunătățirea experienței conducătorului și a siguranței pasagerilor.


Prețurile, momentul exact al disponibilității pe piața europeană, detalii despre modele și alte informații despre K4 sunt informații care vor fi anunțate în viitorul apropiat. Deși specificațiile exacte și detaliile despre disponibilitatea lui K4 pe piața europeană încă nu sunt cunoscute, anticipația pentru acest model promițător este evidentă. Cu tehnologia avansată, designul atrăgător și gama variată de opțiuni, K4 ar putea fi o alegere populară pentru cei care caută un sedan compact modern și sofisticat. Așteptăm cu interes informații suplimentare despre acest model și sperăm că va satisface așteptările șoferilor europeni în ceea ce privește performanța, confortul și siguranța.


În încheiere, Kia K4 se conturează ca un sedan compact ce promite să aducă inovație, performanță și confort în segmentul său. De la designul său dinamic și tehnologiile avansate până la gama variată de opțiuni de motorizare și siguranță, biroul de închirieri auto Satu Mare a ajuns la concluzia că modelul K4 este pregătit să întâmpine cerințele și așteptările șoferilor din întreaga lume. Cu o abordare atentă la detalii și un angajament evident față de excelență, acest model prezintă potențialul de a redefini experiența de conducere în categoria sa. Așteptăm cu nerăbdare să vedem mai multe detalii despre disponibilitatea și performanțele sale pe piață și suntem cu siguranță curioși să experimentăm tot ce K4 are de oferit în drumurile viitoare.

 

Pentru rezervări NON-STOP la Rentsilvania Rent a Car Satu Mare vă rugăm să ne contactați:

+4 0745.556.951
+4 0743.191.115
+4 0770.636.774
office@rentsilvania.ro